At blive Grøn Salon

Som Certificeret Grøn Salon eller Grøn Klinik er du med til at gøre en forskel!

Dine kunder kan se, at du anvender produkter med minimale sundhedsrisisi, arbejder med energibesparelser og serverer økologiske produkter. Du er kosmetiker eller frisør, som udover din profession, har gode principper.

Det er enkelt, men også krævende at blive Grøn Salon: Når du har kontaktet Grøn Salon-ordningen, laver vi en aftale om at komme på besøg. Her foretager vi en energi- og miljøgennemgang. Efter besøget vil salonen modtage en energi- og miljørapport med en række forslag til forbedringer. Vi guider dig hele vejen, og vejledningen gør det nemt for salonen at udvælge de indsatsområder, I ønsker at starte med. Ved besøget vil vi også kontrollere, at de produkter du bruger lever op til Grøn Salons krav, se vores kriterier og lister. Herefter vil du få besøg af Grøn Salons kontrollant en gang årligt. I Danmark foretages besøget uvarslet. Her bliver det kontrolleret, at salonen stadig overholder Grøn Salons kriterier. I Danmark foretages besøget uvarslet, mens det i andre lande ofte vil ske efter aftale som internetmøde, men det kan også ske uanmeldt.

Det er en forudsætning for at blive certificeret Grøn Salon, at indehaveren eller den daglige leder har deltaget på det grundlæggende Grøn Salon-kursus. Du kan læse her, hvad kurset omhandler, hvor det foregår og hvad det koster.